kép

kép

2020. május 8., péntek

LÉLEKMASSZÁZS, AZAZ HOLISTIC PULSING


Az Ausztráliából származó lélekmasszázs, azaz Holistic Pulsing elnevezésű módszer egy manuál terápia, mely a testben áramló életenergiák elakadásainak feloldására, a szervezet természetes védekező és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal, ami hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja. Igaz, nem gyógyítunk a lélekmasszázzsal, csak harmonizálunk, de ettől beindul az öngyógyulási folyamat.

A kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.
Fizikai hatása: segíti a hörgők megnyílását, javítja a tüdő és a szervezet összes sejtjének oxigénellátását. A folytonos mozgás visszaadja a gerinc csigolyáinak a megfelelő mozgékonyságot. Erősíti az immunrendszert. Beindítja a méregtelenítési folyamatokat.

SZERVPULZÁLÁS
Nem figyelünk a belső szerveinkre többnyire azért, mert nem látjuk őket. Ők fájdalommal, betegséggel jelzik, hogy valamilyen zavar lépett fel. A betegség mindig azt jelenti, hogy valamely szervünk alul-, túl-, vagy diszharmonikusan működik. A szervpulzálással harmonizáljuk szerveink működését, segítünk az egyensúly visszaállításában. Segítünk, hogy mind a testi, mind a lelki eredetű méreg és káros anyag feloldódása és kiürülése egyszerűbb legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése