kép

kép

2020. május 8., péntek

SVÉDMASSZÁZS


Manapság a masszázs igen közkedvelt gyógymódnak számít az orvosok körében is, mivel eredményesen alkalmazható a terápiáik során. Ugyanakkor sokak szerint a masszázs elérhetetlen luxus, ezért csak probléma esetén, az utolsó pillanatban hagyatkoznak rá. Azonban, ha figyelembe vesszük a mindennapi feszültség és a stressz okozta betegségeket, - mint például a migrénes fejfájás, izom -, idegbecsípődés, nyakmerevség, derékfájás, stb., akkor a masszázst a mindennapi életünk részének kell tekinteni mint, ami a kellemetlen tünetek megelőzésének hatékony eszköze.
A masszázs egy ősi gyógymód, amely segítségével hatékonyan regenerálhatjuk a fáradt, merev izomzatot. A fáradt izomzat teljesítményét többszörösére növelhetjük, a kellemetlen húzódásokat megszüntethetjük. Jelentős idegrendszeri hatásai révén kiválóan alkalmas depresszió és stressz oldására. Műtét utáni rehabilitáció kiegészítő kezeléseként is hatásos.
A svédmasszázs fogások alkalmazásával végzett élénkítő kezelés igazi felfrissülést nyújt, energiával tölt fel, serkenti a vér- és nyirokkeringést, a görcsös izmok ellazulnak és növekszik teljesítőképességük. Kondicionáló hatása miatt bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást, a mozgásszegény életmódot folytató személyek számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése